Uppdateringsmeddelande, version 3.3.6

[v3.3.6 Uppdateringsmeddelande]

- Förbättrad användarupplevelse av huvudmenyn, med en ny Dela-knapp
- Förbättrad användarupplevelse av skärmen för inkommande samtal när Privat samtalsläge är PÅ/AV
- Det privata samtalslägets lösenordsläge med 4 siffror har lagts till
- Förbättrad användarupplevelse av Statusläge, Samtalsmeddelande och Smeknamn, kontakter
- Förbättrad stabilitet

Gör dina inkommande samtal privata med den senaste, uppdaterade versionen av Couchgram!

Couchgram-teamet, 9 juli 2016