Couchgram Inkommande samtal visas inte på Xiaomi telefon

Gå till Inställningar> Ytterligare inställningar> 'Batteri & Performance "-menyn

Ändra inställningarna i "Batteri & Performance" enligt nedan

1. Tryck "Hantera appar batterianvändning" i "Batteri & Performance" -menyn

2. Välj Couchgram i "Välj program" -menyn

3. Välj "Ingen begränsning" i MIUIBattery sparare (rekommenderas) menyn

4. Inställning komplett

2. Gå till Inställningar> Ytterligare inställningar> 'Batteri & Performance "-menyn

Ändra inställningarna i "Batteri & Performance" enligt nedan

1. Tryck "Hantera appar batterianvändning" i "Batteri & Performance" -menyn

2. Välj Couchgram i "Välj program" -menyn

3. Välj "Inga begränsningar" i bakgrundsinställningsmeny

4. Inställning komplett