Fördröjning vid inkommande samtal med Couchgram. Vad kan jag göra åt detta?

1. Välj den första bilden från standardbilderna för bakgrunden för inkommande samtal.

2. Optimera din telefon med hjälp av optimeringsappen.

3. Frigör minne på telefonen genom att ta bort appar du inte använder .

4. Avmarkera Couchgram i listan över energisparande appar i energihanteringsappen.

5. Spamfiltrerande appar eller nummerpresentationsappar kan också vara orsaken till fördröjningen av skärmen för inkommande samtal.

6. Spel eller andra tunga appar kan vara orsaken till fördröjningen av skärmen för inkommande samtal.