Couchgram står i konflikt med mina andra spamblockerande appar, som t.ex. Truecaller och Whoscall. Hur åtgärdar jag detta problem?

Du kan använda Couchgram med andra appar för säkerhet och spamblockering genom att inaktivera nummerpresentationsfunktionen under inställningar för appen som Couchgram står i konflikt med.

1. För Truecaller-användare: Gå till inställningsmenyn i Truecaller och växla till telefonbokskontakter AV i menyn Nummerpresentation

2. För Whoscall-användare Gå till inställningsmenyn i Whoscall och avmarkera Kontaktnummer