Obserwuj

Gdzie mogę przejrzeć swoją historię „czatowania” w ramach usługi „Chatting”?

W celu zapewniania ochrony twojej prywatności, usługa „Chatting” będzie automatycznie usuwać historię twojego „chattingu”, gdy dzwoniący przeczyta już twoje wiadomości.

0 Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.