Følg

Couchgram fungerer ikke sammen med andre spamblokkeringsappper, f.eks. Truecaller og Whoscall. Hvordan løser jeg dette problemet?

Du kan bruke Couchgram med andre spamblokkeringsapper ved å deaktivere nummervisningsfunksjonen i innstillingene til den andre appen.

1. For Truecaller-brukere: Gå til Truecallers innstillingsmeny og setttelefonkatalogkontakter til OFF (AV) i menyenCaller ID

2. For Whoscall-brukere Gå til innstillingsmenyen i Whoscall og fjern markeringen for kontaktnummer

0 Kommentarer

logg på hvis du vil legge inn en kommentar.