Følg

Jeg har aktivert Personvernmodus for anrop. Hvorfor låses ikke anropene mine?

Hvis du bruker spam blokkering apps (som TrueCaller eller Whoscall), eller en innringer ikke er oppført i kontaktlisten din, er vår innkommende anrop Lock inaktive.

Slå på låse Ukjent nummer alternativ i innstillingene for å aktivere innkommende anrop Lock for alle numre (Merk spam blokkering apper kan forstyrre Couchgram.

0 Kommentarer

logg på hvis du vil legge inn en kommentar.