Couchgram werkt niet na het installeren van APUS Booster+

Voeg Couchgram toe aan de "Negeerlijst" na het uitvoeren van APUS Booster+ om Couchgram volledig te laten functioneren

Voer Battery Doctor uit en pas instellingen aan zoals hieronder weergegeven

1. Start de APUS Booster+ app en tik op de "Negeerlijst" aan de rechterbovenkant

2. Tik op de "+" knop aan de rechterbovenkant van de "Negeerlijst" en voeg Couchgram toe

3. Tik op de "Toevoegen" knop aan de rechter bovenkant in de "Negeerlijst"

4. Voeg Couchgram toe aan de "Negeerlijst"