Couchgram inkomende oproepen zijn vertraagd. Wat kan ik hieraan doen?

1. Selecteer de eerste afbeelding van de standaard achtergrondafbeeldingen van inkomende gesprekken.

2. Optimaliseer uw telefoon met behulp van Optimalisatie-app .

3. Beveilig het telefoongeheugen door het verwijderen van apps die niet gebruikt worden .

4. Schakel Couchgram uit in de energiebesparende app lijst in de energiebeheer-app.

5. Een Spamfilter-app of een Nummerherkenning-app kunnen ook het inkomende oproepscherm vertragen.

6. Een Game of andere zware apps kunnen het inkomende oproepscherm vertragen.