Couchgram conflicteert met mijn andere apps voor het blokkeren van spam zoals TrueCaller en Whoscall. Hoe kan ik dit probleem oplossen?

U kunt Couchgram samen met andere apps voor het blokkeren van spam gebruiken door het uitschakelen van het nummerweergave scherm in de instellingen van de conflicterende app.

1. Voor Truecaller gebruikers: Ga naar het Truecaller instellingenmenu en schakel de AAN telefoonboek contacten UIT in Caller ID menu

2. Voor Whoscall gebruikers Ga naar het Whoscall instellingenmenu en schakel Contactnummer uit