Couchgram ei toimi Battery Doctor -sovelluksen asentamisen jälkeen

Jotta Couchgram toimisi täydellisesti, lisää se Älä huomioi -listalle ("Ignore List") ajettuasi Battery Doctor -sovelluksen CouchgramilleAja Battery Doctor ja säädä asetukset alla kuvatusti

1.Aja Battery Doctor -sovellus ja siirry asetuksiin ("Settings") napauttamalla oikealla ylhäällä olevaa valintapainiketta ("Option").

2.Siirry käynnistysasetuksiin ("Startup Settings") > Älä huomioi -lista ("Ignore List")

3.Napauta Älä huomioi -listalla oikealla ylhäällä olevaa Lisää-painiketta ("Add")

4.Lisää Couchgram Älä huomioi -listalle