Couchgram ei toimi Super Task Killer -sovelluksen asentamisen jälkeen

Jotta Couchgram toimisi täydellisesti, lisää se sallittujen sovellusten listalle ajettuasi Super Task Killerin CouchgramilleAja Super Task Killer ja säädä asetukset alla esitetysti

1. Aja Super Task Killer ja napauta oikealla ylhäällä olevaa valintapainiketta ("Option") ja siirry asetuksiin ("Settings")

2. Siirry kohtaan Puhelimen tehosteet ("Phone boost") > Sallitut sovellukset ("White List"

3.Lisää Couchgram listalta ("Add on White List")