Couchgram ei toimi APUS Booster+ -sovelluksen asentamisen jälkeen

Jotta Couchgram toimisi täydellisesti, lisää se Älä huomioi -listalle ("Ignore List") ajettuasi APUS Booster+ -sovelluksen CouchgramilleAja APUS Booster+ ja säädä asetukset alla kuvatusti

1.Aja APUS Booster+ -sovellus ja napauta oikealla ylhäällä olevaa Älä huomioi -listaa

2.Napauta Älä huomioi -listan oikeassa yläkulmassa olevaa "+"-painiketta ja lisää Couchgram4.