Couchgramin saapuvissa puheluissa on viivettä. Mitä voin tehdä tämän suhteen?

1. Valitse ensimmäinen kuva saapuvien puheluiden oletustaustakuvista.

2. Optimoi puhelimesi käyttämällä optimointisovellusta .

3. Varmista puhelimesi muisti poistamalla sovellukset, jotka eivät ole käytössä .

4. Poista valinta Couchgram virransäästösovellusten luettelosta virranhallintasovelluksessa.

5. Roskapuhelujen suodatussovellus tai soittajan tunnistussovellus voi myös aiheuttaa viivettä saapuvien puhelujen näytölle.

6. Pelit tai muut raskaat sovellukset voivat aiheuttaa viivettä saapuvien puhelujen näytölle.