Couchgram ei sovi yhteen muiden roskapuheluja estävien sovellusteni, kuten Truecallerin ja Whoscallin, kanssa. Miten voin ratkaista ongelman?

Voit käyttää Couchgramia muiden roskapuheluja estävien sovellusten kanssa ottamalla soittajan tunnisteen näyttöominaisuuden pois käytöstä. Tee tämä yhteensopimattoman sovelluksen asetuksissa.

1. Truecaller-käyttäjät: Siirry Truecallerin asetusvalikkoon ja vaihda puhelinmuistion yhteystiedoissa Soittajan tunniste -valikosta POIS

2. Whoscall-käyttäjät Siirry Whoscallin asetusvalikkoon ja poista valinta Yhteystiedon numero