Forsinkelser i indgående opkald med Couchgram. Hvad skal jeg gøre ved det?

1. Vælg første billede fra standard baggrundsbillederne af indgående opkald.

2. Optimér din telefon ved at bruge Optimeringsapp .

3. Frigør hukommelse på din telefon ved at delete apps, der ikke er i brug .

4. Fjern markeringen i Couchgram fra listen over strømsparende apps i strømadministrationsapp'en.

5. Spamfilteringsapp eller Opkalds-id app kan også forårsage forsinkelse af skærmen for indgående opkald.

6. Spil eller andre store apps kan forårsage forsinkelse af skærmen for indgående opkald.