Couchgram kommer i konflikt med mine andre spamblokerende apps som f.eks. Truecaller og Whoscall. Hvordan kan jeg løse dette problem?

Du kan bruge Couchgram med andre spamblokerende apps ved at deaktivere funktionen visning af opkalds-id under indstillingerne af den modstridende app.

1. For brugere af Truecaller: Gå til indstillingsmenuen i Truecaller og slå telefonbogskontakter FRA i Opkalds-id menuen

2. For brugere af Whoscall Gå til indstillingsmenuen i Whoscall og fjern markeringen i Kontaktnummer