Jeg har slået privat opkaldstilstand til, men hvorfor er mine indgående opkald ikke låst?

Hvis du bruger spam blokerer apps (såsom Truecaller eller Whoscall), eller en opkalds er ikke opført i dine kontakter, vores indgående opkald Lock er inaktiv.

Tænd for Lås Ukendt nummer mulighed i indstillinger for at aktivere indgående opkald Lock for alle numre (Bemærk spam blokering apps kan forstyrre Couchgram.